Vecka 28

Nu går vi in i vecka 28. Om exakt 3 månader är han beräknad (2 april). Så spännande att se när allt sätter igång och när han behagar att komma ut.
Jag har faktiskt börjat bli nervös inför förlossningen. Jag vet egentligen inte alls varför, var inte rädd för några dagar sedan, men sedan kom det bara. Förra gången var helt perfekt egentligen, inga komplikationer eller någonting, så har ingen skräckförlossning bakom mig. Kanske är det att man är mer medveten om allt som händer och kan hända den här gången, att man har något att jämföra med? Nu ska man dessutom hinna lämna Olivia till barnvakt. Tänk om det sker mitt på dagen, hon är på förskolan, John på jobbet och alla barnvakter också? Eller om det sker mitt i natten, ska jag väcka henne då och åka iväg med henne eller ska jag tvinga någon att köra hit alldeles nyvaken? Ack. Så mycket som ska klaffa. Det kommer självklart att lösa sig, men för mig som gillar kontroll är inte det här världens roligaste situation. Tur att belöningen är värt allt i slutet!
 
Nu är iallafall lillebror cirka 34 cm lång och väger strax över 1 kg. Fascinerande att han är så lång ändå! Hur f*n får han plats?! Tycker inte att magen är så överdrivet stor ändå? Men nog har det hänt lite ändå. Nedan till vänster är magen i vecka 18 (17+0) och till höger idag vecka 28 (27+0). 10 veckors skillnad och en bebis som växt cirka 16 cm under tiden! 
 
 
0 kommentarer