USA del 3 - Las Vegas

Sista stoppet på vår resa var Las Vegas som vi kom till efter en biltur på några timmar genom ödemark från Los Angeles. 
Vi checkade in på vårt hotell och begav oss sedan ut bland casinon, hotell och knasigheter.
Möttes av stora byggnader och hotell, som detta; New York New York. Och alla hotell har verkligen allt man behöver; restauranger, affärer, underhållning, ja you name it. Man behöver knappt gå utanför sitt eget hotell. 
Strosade upp och ner längs stripen. Helt magiskt och overkligt. 
Åt middag inne på New York New York. Och inne på hotellet är det (nästan) som att vandra omkring i riktiga New York. 
Nöjd tjej!
Nästa morgon gick vi upp mot Paris-hotellet för att äta frukost. 
Där fick vi en helt gudomlig frukost! Underbar miljö och bra meny. Ville inte riktigt gå därifrån.
Det blev ett dopp i poolen så Olivia kunde svalka av sig i värmen. Men både jag och John tyckte att det var alldeles för kallt!
På kvällen väntade tornerspel. Vi fick trerättersmiddag a la medeltiden som skulle ätas med händerna medan vi kollade på riddare som slogs. Olivia var nöjd som ni ser ;) 
Sista dagen bara njöt vi. Åt frukost på ett lokalt ställe en bit bort från alla turister och det var skitgott rent ut sagt. Och skönt att komma iväg och se det "vanliga" Las Vegas. Därefter strosade vi upp och ner längs stripen, åt glass och sedan blev det ett dopp i poolen för både mig och Olivia. Sista middagen på hela resan intogs på New York New York, där även John passade på att åka berg-och-dal-bana innan vi däckade en sista gång innan flyget tog oss hem till kalla Sverige igen. 
 
 
 
0 kommentarer