Del 2 - Breakfast och Sawgrass Mills

På onsdagen tog vi bilen in i Fort Lauderdale för att äta frukost. Under bilturen kunde vi verkligen förstå varför staden kallas för USAs Venedig; vatten överallt, och nästan alla hus hade dessutom vatten, brygga och båt på baksidan.
 
Vi åt frukost på Old Fort Lauderdale Breakfast House, som vi hade googlat fram som bästa frukoststället i staden. Nu hann vi ju inte äta frukost på särskilt många ställen, men det var verkligen gudomligt god frukost där!
Min underbara frukost, som jag inte orkade äta upp; yoghurt med frukt och bär, stekt ägg och muffins med banan och pekannöt. Vi delade dessutom på en blueberry pancake, och även den var supergod. Frukosten var dessutom ekologisk; tummen upp!
 
Efter vår maffiga frukost styrde vi mot Sawgrass Mills; ett enormt köpcentrum med säkert 300 butiker och restauranger. Där var vi hela dagen och hann både shoppa, fika och gå på IMAX-bio.
Det fanns även en hel del butiker och restauranger i små kvarter runt om det stora köpcentrumet. 
Självklart passade vi på att gå in på Cheesecake Factory. Jag tog en Pumpkin Pecan och John en Key Lime Cheesecake. Båda var supergoda, men väldigt söta och stora så vi orkade bara äta hälften. Typiskt för alla portioner i USA, man orkar aldrig äta eller dricka upp ;)
 
1 kommentar
Linny

Ni kunde ju ha bett om en doggy-bag med cheesecaken! Det gjorde jag jämt när jag var där hihi ☺️