Vecka 29

Idag går vi in i vecka 29. Jag kan väl inte riktigt att det är några större förändringar sedan förra veckan. Jag mår som vanligt; ont i rygg och höfter, blir andfådd av ingenting, och känner mig aldrig utvilad (är dock inte så farligt trött på dagarna som jag kunde vara tidigare). Lillebror härjar som vanligt hela dagarna och han kan kännas både långt ner och högt upp, helst samtidigt som att han verkligen sträcker ut sig allt vad han kan :P 
Idag går vi tydligen också in i tredje och sista trimestern. Vad fort det har gått! Trodde den här graviditeten skulle kännas såååå långsam, bara för att vi väntat på det här så himla länge, men graviditeten med Olivia gick i slow motion i jämförelse med den här. Nu är det ca 83 dagar kvar, +/- några dagar! 
0 kommentarer

Träna snyggt

Den här graviditeten har jag inte tränat någonting. Alltså verkligen INGENTING. Jag har tagit kanske två, tre promenader och yogat en gång hemma i vardagsrummet. That's it! Jag hade lovat mig själv att vara mer aktiv den här graviditeten än den förra, men i och med min trötthet och mina smärtor har det inte gått. Och jag måste verkligen lyssna på kroppen, och inte bara träna för att träna trots att jag har ont.
Jag saknar dock att träna, det börjar klia i mig och jag ser fram emot att komma igång igen efter förlossningen. Inte för att bli smal och gå ner i vikt, utan bara för att öka orken och må bra. Börja med barnvagnspromenader och lättare träning och sedan succesivt öka. Men för att bli motiverad då kommer jag nog behöva snygga träningskläder! Dessa nedan har jag verkligen fastnat för och kommer få flytta in i min garderob när lillebror tittat ut!

FAVORITER från BRING SPORTSWEAR
 
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.
 
Sponsrat inlägg


0 kommentarer

Vår nyårsafton

Tänk att det redan gått en vecka på det nya året. Ser fram emot vad 2017 har att erbjuda!
Vi hade iallafall en väldigt lugn och mysig nyårsafton, bara vi tre och massa mat. Småplock till förrätt, hummer till huvudrätt (tacos för Olivia) och hemmagjord vaniljglass med persikohalvor och hallonsås till efterrätt. Mums! Vi pusslade, spelade spel och kollade på fyrverkerier. Olivia gav upp vid tiotiden, alla pangljud blev lite för mycket för henne så hon blev rädd och ville sova. Då tittade jag och John på film, gick ut och skålade vid tolvtiden och gick sedan in och kollade på serier tills vi somnade. Så skön nyårsafton, precis så mycket som mitt preggojag orkar :P 
0 kommentarer