Vecka 22

Idag går vi in i vecka 22. Helt sjukt. Vi har gått mer än halvvägs!!?! Vart har tiden tagit vägen. Känns som att det går betydligt snabbare än förra graviditeten. 
Jag mår bättre än tidigare. Så fort förkylningen försvann mådde jag betydligt bättre. Nu kan jag andas, svälja och äta som vanligt igen. Det som strular mest nu är rygg, höfter och ben. Ryggen och höfterna har jag mer eller mindre ont i konstant nu, men som mest på kvällarna efter jobbet. Benen ömmar mycket efter en hel dag igång. Försöker komma ihåg stödstrumporna men det är sååå svårt. Måste komma ihåg att lägga fram dem på kvällen så att de verkligen inte går att missa på morgonen. Jag är fortfarande väldigt trött, men inte så extremt som tidigare, och illamåendet existerar inte längre. Bara lite irriterande halsbränna ibland..
Lillebror verkar dock må väldigt bra. Jag har känt sparkar varje dag sedan vecka 17+5, och fler och hårdare för varje dag. John fick i torsdags (vecka 20+3) känna första riktiga sparken han med. Han har känt rörelser tidigare, men det här var en ordentlig buff. Så underbart! Och jag kunde äntligen se lillebrors sparkar utanpå magen i lördags (vecka 20+5). Så häftigt, så jag bara låg stilla och tittade på magen i typ två timmar på kvällen för att få se en skymt av honom. Att varje dag få många små livstecken av lillebror är så nödvändigt och hjälper mig att lugna ner mig och verkligen njuta av graviditeten, trots smärtor hit och dit. 
T.v. Gravid med Olivia i vecka 22. T.h. Gravid med lillebror i vecka 22.
1 kommentar
brettmz11

Sexy blog pictures from internet
http://asian.adultnet.in/?aracely
japanese erotic art adult movie erotic party sex pictures erotic art history