Jag är kär

Förra onsdagen var vi på ultraljud. Sååå pirrigt. Nu skulle vi möta vår bebis för första gången! Skulle det ens ligga en bebis där inne, jag kanske bara inbillat mig alltihop? 
Sköterskan hann knappt sätta dit apparaten mot magen innan jag såg att där minsann låg en liten bebis. Som sprattlade, boxades och öppnade munnen. Som var hel och fin. Inget som saknades. Inga fel. En frisk bebis som är vår. Overkligt men ändå så självklart. Och så länge som jag väntat på det tillfället, att se att jag återigen har en bebis i min mage. Som växer och mår bra. Fem år sedan sist. En evighetslång väntan. 
Inte nog med det. Vi bestämde oss även för att kika kön. Bebisen var inte så samarbetsvillig. Låg med benen i kors och hade det lite trångt, så jag fick gå och kissa (thank god, jag var sååå kissnödig) och sedan försöke hon igen. Nu låg bebisen ännu mer som en boll. Men till slut fick vi en bra skymt. Av en liten pung! En pojke. Olivia ska bli storasyster och få en lillebror. Så fantastiskt fint och underbart på alla sätt och vis!
Vi flyttades även från 5 april till 2 april. Ska bli spännande att se när han behagar att titta ut.
1 kommentar
lifeofmyh.blogg.se

Åh vad kul!
Hittade din blogg via Instagram. Såg att vi är beräknade med bara två dagars mellanrum :)

Svar: Vad kul att du hittade hit :) Och grattis till dig! Ska bli spännande att följa din graviditet
Elin Källberg