USA del 2 - Los Angeles

Redan klockan 6 på morgonen checkade vi ut för att styra vidare från San Francisco till Los Angeles. Vi möttes av soluppgången och fina landskap längs hela vägen. 
Vi tog en paus i Santa Barbara. Så himla fint. Har ni vägarna förbi; åk dit!
Det blev en lunch på piren. Corndog till Olivia och en Santa Barbara-burgare till mig ;) 
Palmer så långt ögat kunde nå och hav som aldrig tog slut. Och kallt var det minsann. I vattnet alltså. Gick knappt att doppa tårna.
Vi åkte vidare mot Los Angeles och var ca 9 timmar efter start i San Francisco äntligen framme! Möttes av Hollywood-skylten på en gång. 
Gick upp till Hollywood Boulevard och möttes av sånt som man tidigare bara sätt på film; walk of fame, massor av neonljus och såklart alla utklädda människor. 
Dagen efter begav vi oss till Disneyland!
Nöjd tjej!
Det blev en hel del karuseller. Och en hel del köer... 

Att träffa och krama både Mimmi och Långben var nog dagens höjdpunkt för Olivia :) 
Efter en heldag ute i värmen begav vi oss tillbaka till hotellet i solnedgången, och käkade Subway i sängen framför tvn innan vi slocknade. Är man på semester så är man ;) 
Nästa morgon åkte vi till Santa Monica. Efter långa bilköer möttes vi av härligt hav och en strand som aldrig verkade ta slut. 
Ett litet dopp hann vi med. 
Och så självklart en tur i pariserhjulet!
Sista middagen i Los Angeles intogs på Hard Rock Café. Rullade tillbaka till hotellet efter den brakmiddagen!
 
0 kommentarer

Vecka 23

Ytterligare en vecka har gått och vi går nu in i vecka 23. Tycker att det går så fort nu, lite för fort. Känns som att det var igår som jag plusade, medan det faktiskt har gått 4 månader redan. Men det är också spännande att det går så fort; alla förändringar som sker i kroppen och att vi ju faktiskt närmar oss dagen som lillprinsen kommer ut till oss.
 
Jag mår faktiskt ganska bra. Inga större förändringar den här veckan. Har fortfarande ont i höfter och rygg, och nu kan det till och med göra ont redan innan jobbet, vilket så klart inte är så himla skönt. Men man vänjer sig med det som med allt annat, och glömmer nästan bort det emellanåt för att det har blivit vardag att ha ont. Utöver det mår jag som sagt bra, tycker bara att det är så mysigt att äntligen vara gravid igen och jag njuter av det varje sekund!


0 kommentarer

Helgmorgon

Så härligt med helg igen. Trots att veckan gick fort är kroppen ändå ganska slutkörd så ska bli skönt med lite ledighet nu. Ska strax väcka familjen så vi kan äta lite frukost tillsammans och sedan väntar en dag med x antal vändor till återbruket. Våra två förråd ska tömmas, duschkabinen ska slängas och annat krimskrams ska iväg. Då vi inte har dragkrok på någon av våra bilar får vi passa på när mamma och pappa erbjuder sig att hjälpa till med släp och bärhjälp.
Jag ska även passa på att plocka in spjälsängen och montera ihop den nu när jag äntligen kommer kunna komma åt den längst in i förrådet ;> Lite julklappsshopping ska jag försöka hinna med också, börjar bli dags. 
 
0 kommentarer