Turkiet del 1

På gång
Vi åkte upp till Arlanda vid ett-tiden, väntan hemma blev för jobbig. Det var dessutom ganska skönt att vara på plats, då hann vi med både lek och dryck i lugn och ro. Planet var ca en timme försenat pga bagagestrul, men vid 19-tiden var vi äntligen på väg mot Side. Och vi är tacksamma för att de väntade in allas bagage! Vid 4-tiden på morgonen, turkisk tid, var vi äntligen på plats på vårt rum, och somnade på en gång. 
 
Dag 1
När vi vaknade upp morgonen därpå insåg vi att vi sovit oss förbi frukostbuffén ;P Drog bort gardinerna, klev ut på balkongen och möttes av denna vy. Ganske härligt, inte sant?  
Vi bodde för övrigt på Sunwing Side Beach, i "2-rumslgh med balkong mot poolområde". Ett perfekt, rymligt rum, stor balkong och härlig utsikt!
Vi började dagen med ett dopp i en av alla pooler. Vad annars när man reser med en badtokig 4-åring? ;) 
Vi hade även köpt till All Inclusive, vilket är perfekt när man reser med barn tycker vi. Så bekvämt att kunna hämta dricka, glass och mat när vi vill. Många härliga drinkar ingick, och vi hann nästan smaka allihop ;) Något som var extra bra var att flaskvatten ingick, så inte ens det behövde vi köpa, utan det var bara att plocka på sig några flaskor i baren och fylla kylen med dessa. Perfekt!
Den obligatoriska Sunwing-bilden! Varje gång vi gick förbi denna (vilket blev en hel del gånger varje dag) skulle Olivia stanna här.
Hotellet hade ett eget litet köpcentrum, med minimarket, kläd-, väsk-, solglasögonaffärer, fotograf, affär med turkiska prylar, spelhall, spa och gym. Superbra, då hotellet låg en bit från centrum. Dessutom var hotellet kontantfritt, så vid incheckning fick man ett Charge Card som kunde användas överallt på hotellet, och som man sedan betalade för vid utcheckning. Smidigt, men bra att spara alla kvitton så man har koll på hur mycket man gjort av med!
Sedan var det såklart dags för ännu mera bad!
Och lite vattendisco! Fanns så himla många olika aktiviteter för barnen varje dag, både sådant som kostade och som var gratis. Så himla bra ordnat.
En svalkande drink vid poolen innan en solpaus på rummet.
Varje kväll bjöds det på temabufféer med varmrätter, mycket grönsaker, dryck och ett fullproppat dessertbord med varierat utbud dagligen. Himmelriket!
Nöjd familj!
Sedan var det dags att bege sig till scenen för lite barnshow med Tvättis, Bumbum, Isidor och Grubb. Riktigt uppskattat med olika föreställningar nästan varje dag, som både barn och vuxna skrattade åt. 
Efter föreställningen var det dags för Minidisco och kramkalas med Lollo och Bernie. Med en nöjd tjej tog vi med varsin drink till balkongen och bara njöt av värmen, utsikten, livet. 
 
0 kommentarer