Jaha...

Här var det tomt. Ibland kommer det perioder då jag inte har särskilt mycket att dela med mig av; både för att jag inte hinner göra något roligt och även för att jag inte tar några kort. Jag har börjat jobba heltid, har fortfarande lite kvar att ordna i skolan innan examen och jag har dessutom bestämt mig för att försöka komma igång med mitt arbete med Forever Living. Att blogga går liksom inte just nu. Det får helt enkelt bli uppdateringar här när något av intresse faktiskt inträffar. Så så är det ;)
1 kommentar

Colorful brunch

Idag blev det en väldig färgrik brunch för fru Källberg. Utgick från ett recept ur en nice frukost-bok som vi har här hemma, och den enda skillnaden var väl att jag använde inlagd rödbeta istället för kokt. Det är alltså rågbröd med fetaost blandat med rödbeta och lite honung, äggröra och avokado. Supergott och supermättande! Alltid kul att testa lite annorlunda pålägg, och inte enbart köra på typ ost och kalkon. Samtidigt som det också kändes helt okej att äta bröd när det såg ut såhär. Jag som annars kan få sådan stor ångest när jag ätit bröd... 
 
0 kommentarer

Happy New Year

Tänk att det redan är den fjärde dagen på det här året. Hänger inte med, och i mitt huvud är det tisdag. Ska nog ändå bli ganska skönt med lite rutiner snart. Vi hade iallafall en väldig mysig nyårsafton hemma hos oss med min syster och hennes pojkvän. Trerätters, snacks, barnfilm, spel, och när Olivia hade somnat blev det Guitar Hero i timmar! 
 
0 kommentarer