Vecka 26

Nu är vecka 26 här. 25 hela veckor av graviditeten har gått. Nästan bara 100 dagar kvar. Snart tvåsiffrigt. Känns som att i den här takten är lillebror här snabbare än vad man hinner blinka. Har så mycket som behöver fixas, typ som hela barnrummet, alla kläder, ja sådana där småsaker ni vet :P 
Mår fortfarande hyffsat bra. Värken är där konstant just nu så det är som att man blivit så van att man glömmer bort den ibland och bara blir påmind om man sträcker på sig lite för mycket, går lite för länge eller ska resa sig efter att ha suttit och vilat en stund. Nu har det även smygit sig ner i vänstra skinkan så har behövt dra ner på mitt tempo när jag går men även gör allt annat för att det inte ska göra lika ont.
Lillebror verkar börja få det trångt inne i magen och jag märker att hans rörelser har förändrats en aning den senaste veckan. Från tydliga buffar till att det syns mer än vad det känns. Nu rör sig magen verkligen hela tiden och sparkarna har förflyttats från att enbart vara nere vid vänstra höften till att även vara uppe vid naveln och strax ovanför både till vänster och höger. Nu blir jag påmind om att han finns där inne både morgon, dag och kväll och har inte behövt fundera på om jag känt honom under dagen utan han är väldigt duktig på att visa upp sina karateskills hela dygnet. 

 
 
0 kommentarer