Granen står så grön och grann i stugan

I tisdags tog jag och Olivia äntligen fram granen. Vi kör på plastgran som vanligt då jag tycker att det är så himla smidigt; jag som hatar att städa och framför allt dammsuga. Allra helst nu när jag är gravid och blir trött och får ont av minsta lilla ansträngning. Så plastgran blir perfekt :D
Olivia var så duktig och noggrann med glittret och julgranskulorna, och allt hamnade längst ner och typ på samma gren. Efter lite övertalning fick jag henne iallafall att flytta runt kulorna lite så inte de andra grenarna skulle bli ledsna ;)
Gillar att ha granen klädd runt den 20:e varje år, eftersom att John fyller år den 21:a och jag tycker det är mysigt och fint att ha granen framme och fixad när man har besök. Blir mer ombonat på något vis.
Så igår fyllde alltså John år ( grattis igen älskling <3 ) och firades med paket och tårta. Kvart i sex fick han skönsång från yours truly eftersom att jag jobbade öppning, så han var nog halvt sovande när han öppnade mina och Olivias paket men morgonsång är viktigt när man fyller år oavsett hur tidigt det blir! På kvällen kom både min och Johns familj över på fika. Så mysigt att ha alla samlade. 
0 kommentarer