Vår jul

Seg som vanligt, men här kommer iallafall lite bilder från vår julafton.
Vi började dagen med skinkmacka, egengjord risgrynsgröt och sista avsnittet av julkalendern. Precis som det ska vara. Sedan var det bara att börja göra sig iordning och även fixa all mat som återstod. 
Pappa kom över och vår lilla julgran omringades av massor av paket! Vi mumsade på glögg, lussebullar och andra godsaker.
Tomten kom! Olivia hade kikat ut genom fönstret i flera timmar, men när tomten väl kom var hon superblyg och vågade inte ens gå fram till tomten. Så fort tomten försvann sprang hon fram till fönstret igen för att se honom försvinna. Bara någon minut senare kom även min mamma. Stackars henne som missade tomten ;)
Julmat och paketöppning! Olivia agerade julklappsutdelare och gjorde det briljant. Nästa lika briljant som när hon öppnade alla sina paket ;) 
Vi hade en supermysig jul och hoppas att ni också hade det! Nu är jag dock trött på alla julsaker i hemmet, så de ryker nog i helgen.
Men tänk, nästa julafton, då har vi två barn här hemma som ska öppna paket. Det är ju helt galet!
 
0 kommentarer

Vecka 27

Jahapp, ännu en ny vecka är här. Vecka 27. Allt rullar på som vanligt. Lillebror är väldigt aktiv, och jag känner att han ligger betydligt högre upp nu än för bara någon vecka sedan. Tänk att han redan nu är över 30 cm lång och snart väger 1 kg. Galet! Jag mår också helt okej. Tröttheten kommer och går, och smärtan i rygg och rumpa är mer eller mindre konstant. Nu när jag varit ledig har jag knappt märkt av det, men idag, så fort jag började komma igång och jobba igen känner jag att ryggen snabbt tar stryk och jag blir stel och öm på en gång. Men, det är bara att stå ut. Cirka en månad kvar innan jag får gå hem och vila upp mig ordentligt, och med det i bakhuvudet blir det faktiskt lite lättare att stå ut med smärtan när jag jobbar!
 
0 kommentarer

Dan före dopparedan

Hej på er. Idag blev det bara ett femtimmars pass på jobbet innan även lilla jag fick gå på lite julledighet (är bara ledig i tre dagar men ändå). Sedan fick jag och Olivia trängas med alla andra Västeråsare på Erikslund där all julmat skulle inhandlas, och även en sista liten julklapp. Sedan var det bara att börja förbereda inför morgondagen, och lade in sill till att börja med. Köttbullar och Janssons får vänta tills imorgon. 

Nu är min pappa här och det blir självklart Bingolottos uppesittarkväll för hela slanten. Hoppas på storvinst! 

0 kommentarer