Proteinpannkakor

Idag står det jobb på schemat. Men det ska bara bli roligt :) Jag ska nämligen till Uppsala med några teammedlemmar för att gå på produktutbildning. Ska bli skönt att komma iväg lite, träffa teamet och få lite mer kött på benen kring våra underbara produkter. Dessutom blir man alltid så himla inspirerad och får en extra push varje gång man är på ett event!
För att orka sitta och koncentrera mig i flera timmar, laddar jag upp med en brunch. Det fick bli proteinpannkakor med recept hämtat ur F2-häftet. Det var första gången jag testade receptet, och det var faktiskt riktigt gott. Över förväntan! Nästa gång ska jag testa med chokladpulvret, tror att det kan bli himmelskt gott! 
 
0 kommentarer

Ommöblering

Fick ett ryck i onsdags efter jobbet. Jag skulle bara städa Olivias rum men det slutade med att jag och hon möblerade om hela hennes rum. Det blev bra, men man märker ju att hur jag än möblerar om så är det så mycket prylar som inte finner en naturlig plats. Rummet behöver ett lyft med både förvaringsmöjligheter och dekoration. Dags att starta jakten!
 
0 kommentarer

Smarrig middag

Det finns ju verkligen inget bättre än en riktigt god pastarätt! Häromdagen lagade John en riktigt god middag; pasta med en god sås med bland annat spenat, sidfläsk, grädde och soltorkade tomater. Jag dog litegrann. Min man han kan ;)
 
0 kommentarer