Morgonvanor och sunda rutiner

Det är så viktigt att få in sunda vanor i vardagen för att få den att flyta på lättare, orka mer och för att till slut kunna göra sådant på rutin utan att det känns det minsta ansträngande. Jag anser att det är viktigt att lägga in goda vanor och rutiner redan under morgonen, för att skapa en bra grund för resten av dagen. Har jag en urusel morgon där jag skiter i allt som är bra för mig, ja, då blir dagen också ganska seg och jag blir orkeslös och deppig. Jag märker att dagarna flyter på mycket bättre om jag prioriterar en bra morgon.
Många klagar på tidsbrist på morgonen, och det kan väl även jag göra, men vet ni; det går faktiskt att gå upp typ en kvart tidigare bara för att kunna hinna prioritera sig själv och sitt välmående lite mer djupgående. Gå och lägg dig en kvart tidigare kvällen innan så förlorar du ju inte heller någon värdefull sömn, som såklart också är viktigt för att orka med en fullspäckad dag.
 
Med de tre produkterna nedan vill jag starta varje morgon framöver, för att just ha en bra start på dagen, inneha sunda rutiner och vara pigg med mycket ork resten av dagen. Forever Ultra Shake (vanilj eller choklad) går att använda som den är tillsammans med mjölk eller så lyxar du till det och gör en god smoothie utav det genom att addera frukt och bär. Supergott och mättande :) Argi + blandar du ner i vatten och dricker som den är för att bli pigg och orka med. Bra att ta både på morgonen innan jobbet, eller drick innan ett svettigt träningspass senare under dagen. Berry Nectar dricker jag två gånger om dagen, morgon och eftermiddag/kväll och jag känner att det får igång både kropp och sinne. Och så smakar den väldigt gott också, alltid ett plus!
Är du också i behov av nya vanor, och kanske blir sugen på att inkludera produkter från Forever Living i dina rutiner; släng iväg en kommentar här nedan eller maila mig på elinkallberg@live.se så berättar jag allt du behöver veta!
 
 
Forever living
0 kommentarer