Oiidesign enligt Elin

Jag har länge haft en förkärlek för barnkläder som inte är särskilt barnsliga. Moderna, snygga utan överdrivna mönster med omatchande skrikiga färger. Det ska vara relativt neutrala plagg och något som jag själv skulle kunna ha på mig. 
På Oiidesign.se känner jag att mina kriterier för barnkläder kan uppfyllas och där kan jag lätt söka mig fram till det jag är ute efter. På Oiidesign finns det kläder från över 180 olika märken för barn upp till 12 år. Där finns även en rad olika märken som de är ensamma om att sälja här i Sverige. Där finns alltså något för alla ändamål och smaker med andra ord. & trots att där finns ett flertal mer välkända märken, anser jag att allt säljs för ett humant pris. Jag vill inte lägga flera hundralappar på ett plagg som Olivia skulle växa ur om några månader, och därför förespråkar jag valuta för pengarna. På Oiidesign kan jag verkligen hitta riktigt snygga plagg för en bra peng!
Nu till hösten och vintern är jag ute efter mysiga, funktionella men snygga plagg till Olivia, som ska passa lika bra på förskolan, hemma som på festligare tillfällen. Sköna material och mjuka färger är något jag söker. Här nedan ser ni mina favoriter från Oiidesign, från märken som How to kiss a frog och Petit by Sofie Schnoor, som verkligen skulle passa perfekt på Olivia nu när vi går mot mörkare men mysigare tider. 
 
Sponsrat inlägg
0 kommentarer