Det är dags för...

...lördagsmys! Fast denna lördag blir det "bara" jag och en sjuk Olivia som hänger i soffan, då John är på Halloweenfest. Det blir Disney-filmer och godis, och när Olivia somnat kan jag titta på skräpserier jag aldrig hinner annars. Inte mycket som klår det ;) Hoppas att ni också får en mysig lördagskväll!
Bild från en av alla helgkvällar med mys och gottis
0 kommentarer

Före och efter

Idag fick jag ett städryck när John klev upp ur sängen klockan tio. Jag som hade blivit ofrivilligt väckt av en sjuk Olivia kl sju borde kanske ha passat på att unna mig lite tid i sängen framför Apple-TVn, men icke! Jag diskade, skrubbade, dammade, dammsög, tvättade golven och slängde skräp. Sedan kunde jag inte låta bli att äntligen fixa vår köksbänk, och satte på marmor-dekorplast på våra träskivor. Det var pilligt och tog tid, men är riktigt nöjd med resultatet! Visst, tittar man nära är det lite ojämnt skuret, men äh, jag älskar det ändå! Köket fick en helt annan karaktär. Lite mer stilrent och lyxigt!
 
1 kommentar

Mathelg

Förra helgen var jag hos min syster i Falun, och liksom alla andra gånger jag varit där har all vaken tid kretsat kring mat. Så himla najs ;) Vi gjorde givetvis annat också, som att promenera massor (blev ca 20000 steg varje dag), strosat på stan och rensat garderober, men annars har fokus legat på att handla, laga eller äta mat. 
 
0 kommentarer