Enkel, smarrig middag

I veckan testade jag och Olivia ett recept som jag hittat på Jennys Matblogg; Ajvargratäng med falukorv. Det gick hem hos båda två och är något vi definitivt kommer laga flera gånger. Få ingredienser, enkel och snabb tillagning, men framför allt väldigt gott. Perfekt för småbarnsfamiljer eller för den som inte har all tid i världen för att laga en god middag!
Räknar du också kcal? En portion av denna måltid innehåller ca 567 kcal :)
1 kommentar

En Stockholmshelg

Ja, nu är det ju över en månad sedan vi spenderade en underbart mysig helg i huvudstaden. Men bättre sent än aldrig med en liten uppdatering, eller hur? Vi bodde i ett familjerum på Scandic Malmen, där rummet verkligen var i topskick och över förväntan. Olivia fick liksom ett helt eget sovrum med TV. Lycklig tjej! Vi njöt av en maffig frukostbuffé, åkte båt till Djurgården där vi ägnade några timmar på Skansen innan vi tog oss tillbaka in till stan och hotellet igen. Middagen åts på hotellet; gott, smidigt och bekvämt för en småbarnsfamilj. Ytterligare en god frukost hanns med innan vi begav oss hemåt igen, oerhört nöjda efter en två nätter i Stockholm!
Haha, jag har nog aldrig sett en sötare sur-min tidigare!
Scandic Malmen Skansen Stockholm
0 kommentarer

Tradera

Hej på er.
Tänkte bara svänga in och meddela att ni hemskt gärna får kolla in mina annonser som ligger ute på Tradera nu. Barnskor, barnkläder, böcker och damkläder ligger uppe än så länge, och vissa auktioner avslutas redan på måndag. Kommer nog rensa ut här hemma kontinuerligt under ett tag framöver nu dock, så det kommer dyka upp nya prylar hela tiden. För att komma till auktionerna, klicka HÄR! Lycka till :)
 
 
 
0 kommentarer