I <3 food

När en är på semester kretsar faktiskt mycket av tiden kring att äta, eller tänka på vart en ska äta och vad. Vår resa till Mallorca var inte ett undantag, utan det blev många goda måltider under veckan. Vi hade ett inclusive-paket som innebar att vi åt alla frukostar samt tio övriga måltider på hotellet. Frukosten erbjöd verkligen allt en kan tänka sig; yoghurt, mackor, pannkakor, churros, frukter, äggröror, bakverk, bönor; ja, allt en behöver och lite till. Luncherna och middagrna intogs på en av hotellets tre restauranger som erbjöd tapas, sallader, pasta, pizza, burgare och lite annat smått och gott. Inte lika amazing som frukostbuffén, men helt klart godkänd mat :) 
sunwing sunwing alcudia sunwing alcudia beach
0 kommentarer

No adults allowed - Milk Copenhagen

Idag öppnar Milk Copenhagen sin webbshop, och vi kan äntligen shoppa deras fina höst- och vinterkollektion! Välj och vraka bland mönster, stickade koftor, värmande overaller och ljuvliga färger.
Enligt designteamet har kollektionen baserats på en stark look, med en urban känsla och sportig tvist. Ett samarbete med konstnären Ashley Goldberg har även bidragit till många häliga mönster och tryck. 
 
Jag har älskat Milk Copenhagens kläder sedan första stund, då de erbjuder moderna barnkläder som varken är för puttinuttiga eller barnsliga utan genomsyras av lite mer attityd. Det passar Olivias stil och personlighet perfekt! Jag själv skulle också vilja kunna ha på mig deras kläder ;)
Nedan ser ni några av alla mina favoriter från den nya kollektionen, och hade jag haft en fet plånbok hade jag handlat hem allt för att det är så fint.
 
Vad tycker Du om kollektionen? :)
 
Milk Copenhagen MilkCopenhagen barnkläder
0 kommentarer

Ett oplanerat sommaruppehåll

Ojdå. Inte hade jag tänkt ha en sådan lång paus. Här har det ekat tomt i nästan två månader. Men jag har verkligen passat på att njuta av ledigheten och nästan inte suttit vid datorn alls. Så skönt!
Idag åker vi iväg på en veckas semester, och när vi kommer hem börjar vardagen igen med skola, jobb och förskola. DÅ kommer även bloggen igång igen, I promise :) 
0 kommentarer